De speeltuin is vernieuwd!

Om het voor alle kindjes zo aantrekkelijk en veilig mogelijk te maken is de speeltuin wat meer in leeftijden verdeeld.
Zo is er voor de wat oudere kinderen een grote voetbalkooi en is er een tafeltennistafel, een jeu de boulesbaan, een  springkussen en een klimrek! 
De zwemvijver is inmiddels voorzien van een klein haventje en kunnen er tegen borg kajakjes worden geleend. Dit is het eerste half uur geheel gratis. Ook is er een douche voorziening op de steiger waar je je na het zwemmen of kajakken kan afspoelen. 

Op het strandje staat een schommel en een groot klauter speel rek. Voor de ouders zijn er bedjes geplaatst waar je relaxed je kinderen in de gaten kan houden onder het genot van een borrelbox (op te halen bij de take away) 

Voor de kleintjes is er een grote zandbak gerealiseerd met een waterspel waar de kleintjes zelf water kunnen pompen en hun zandtaartjes kunnen bakken. De peuter area is afgeschermd en direct gelegen is aan het terras. Als ouder kun je dus heerlijk genieten van het zonnetje en je drankje terwijl je kind op zicht en geluidsafstand aan het spelen is.  

Tafeltennisbadjes voor de tafeltennistafel kunnen geleend worden aan de bar, evenals een jeu de boules set, kajakjes en een voetbal. 

Als gast van receatiepark de Woudhoeve of als gast van Kosteluk mag je gebruik maken van de faciliteiten. Als je geen gast bent van het park meld je dan wel even bij het restaurant voor de huisregels. 

Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op