Heerlijk eten en ongedwongen genieten? Dat doe je bij Kosteluk.

Een ontspannen momentje voor jou en je gezelschap, terwijl de kinderen uitrazen in ons speelparadijs. Bij Kosteluk draait alles om fun & food. Kom jij ook genieten in hét familierestaurant van Egmond? Wij verrassen je graag met heerlijk eten van producten uit de streek. 

Bij Kosteluk gaan we nét een stapje verder

Als de kinderen het naar hun zin hebben, geniet jij ook van je middag of avond. Toch gaan we bij Kosteluk net een stapje verder dan je gewend bent. Zo bereiden wij onze gerechten met heerlijke streekproducten, zoals geitenkaas van de Klompenhoeve, vlees van Ackerman en het lekkerste gebak van Sencha Lunchstore. Ook als je van lekkere wijn of speciaalbiertjes (van de tap) houdt, haal je bij Kosteluk je hart op. 

 Een wisselende kaart met heerlijke streekproducten
 Volop genieten terwijl je kinderen zich uitleven
 Makkelijk parkeren en voldoende ruimte voor je kinderwagen
 Op een steenworp afstand van de duinen en leuke fietsroutes

Zijn je kids vrij van school, maar wil jij ongestoord wat werk doen? Neem gerust je laptop mee naar ons familierestaurant. Wij zorgen voor een kopje koffie of thee met een lekker taartje erbij. Ook dat is Kosteluk genieten. 

Indoor speelparadijs én een speeltuin

Bang dat je kinderen zich vervelen als jullie uit eten gaan? Bij Kosteluk is er altijd iets te doen. Met een indoor speelparadijs van 200 m², een ahirhockeytafel, catch the light game, voetbaltafel, grote legoblokken en bakken vol met speelgoed zijn ze wel even zoet.

Ook hebben we verschillende soorten boardgames, zoals backgammon, schaken, dammen, scrabble en mens-erger-je-niet. Liever buiten ravotten? Op ons strandje vind je speeltoestellen, een tafeltennistafel, een voetbaltafel en een zwemvijver mét kajakjes. Kortom: bij Kosteluk verveel je je nooit. 

Vier je (familie)feest bij Kosteluk

Bijzondere gebeurtenissen, zoals een verjaardag, bruiloft, kraamfeest of babyshower, mogen uitbundig gevierd worden. Wil jij een familiefeestje of groepsborrel organiseren? Kosteluk zorgt voor een onvergetelijke dag met heerlijke hapjes en drankjes. 

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een superleuk kinderfeestje. Wij zorgen voor leuke spelletjes, activiteiten en natuurlijk lekker (en kidsproof) eten. 

Kom jij binnenkort Kosteluk genieten? 

Wij leggen jou en je gezelschap graag in de watten. Of het nu om een lunch, diner, familiefeest of groepsborrel gaat. Reserveren? Bel 072 507 03 14 (op dezelfde dag) of vul het formulier op onze website in. Wij hopen je snel te zien in Egmond aan den Hoef. 

Reserveer direct
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op