Kosteluk is een gezellige ongedwongen horecagelegenheid waar iedereen zich thuisvoelt.

Ook ouders met kinderen. Zo zijn er speciale faciliteiten zoals een 200 m2 indoor kinderparadijs waar van alles te beleven is. Er is een airhockey tafel, een voetbaltafel, grote legoblokken, een glijbaan, een catch the light game en bakken vol met speelgoed.  Ook hebben we verschillende soorten board games zoals o.a. backgammon, schaken, dammen, scrabble en mens-erger-je-niet. Buiten is er een verscheidenheid aan faciliteiten zoals een strandje met speeltoestellen, een tafeltennistafel, een voetbaltafel, een zwemvijver waarin de kajakjes klaarliggen voor gebruik. 

Kortom zoek je naar de ideale gelegenheid om rustig bij te kunnen kletsen, onder het genot van een drankje en een hapje, met je vrienden of familie terwijl je kinderen zich vermaken dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Zijn de kinderen vrij van school en heb je eigenlijk nog 20 mails te beantwoorden? Neem lekker je laptop mee en werk ongestoord terwijl je kinderen aan het spelen zijn. 

Maar ook als je je verjaardag wilt vieren of de verjaardag van een van je kinderen zijn wij bij uitstek geschikt om een grote groep volwassenen en kinderen tegelijk te ontvangen. Als gastvrouw en / of gastheer heb je dan eindelijk die verjaardag waarbij je je alleen maar hoeft bezig te houden met je familie en vrienden, en er zo volop van kunt genieten. 

Ons concept is fun & food voor ouder en kind. Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook! 

 

Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op