Heb je iets te vieren? Organiseer je familiefeestje bij Kosteluk

Bijzondere gebeurtenissen, zoals een verjaardag, bruiloft, kraamfeest of babyshower, mogen uitbundig gevierd worden. Wil jij een familiefeestje of groepsborrel organiseren? Kosteluk zorgt voor een onvergetelijke dag met heerlijke hapjes en drankjes. 

Vier je familiefeestje in hét familierestaurant van Egmond

Ligt er een verjaardag, bruiloft, babyshower of andere belangrijke gebeurtenis in het verschiet? Een familiefeestje is de perfecte gelegenheid om het leven te vieren. Bij Kosteluk beleef je een heerlijke dag met de mensen die je lief zijn. Compleet verzorgd, met lekkere hapjes en drankjes én een ongedwongen sfeer. 

Zijn er kinderen bij jouw familiefeestje? Met een indoor speelparadijs, speeltuin en verschillende games is er genoeg te doen. Zo kun jij volop van het feest genieten. 

Welke familiefeestjes kun je bij ons vieren? 

Bij Kosteluk zijn alle familiefeestjes op maat én tot in de puntjes verzorgd. Wat je ook te vieren hebt: wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Bij Kosteluk vier je bijvoorbeeld...

 Een verjaardag met heerlijke hapjes en drankjes
 Een budgetvriendelijke bruiloft met een ongedwongen sfeer
 Een kraamfeest of babyshower met een barbecue erbij
 Een superleuk kinderfeestje (vanaf 4 kinderen)
 Een uitvaartborrel om sfeervol afscheid te nemen van een geliefde

Tijdens je familiefeestje ben je van alle gemakken voorzien. Zo serveren wij meerdere rondjes met heerlijke hapjes en drankjes. Denk bijvoorbeeld aan een klein soepje, een crostini met zalm of gyoza. Wij leggen jou en je gezelschap graag in de watten. 

Ook zorgen wij ervoor dat de ruimte feestelijk versierd is. Natuurlijk sta je er vrij in om de ruimte zelf nog verder te versieren. Zo wordt het echt jouw familiefeestje. 

Wat kost een familiefeestje bij Kosteluk? 

Bij Kosteluk weet je altijd waar je aan toe bent. Hoewel het ook mogelijk is om je feestje op basis van nacalculatie te vieren, werken wij met vaste tarieven per persoon.

Van 14:00 tot 17:00 uur: € 17,50 p.p. (minimaal 20 volwassenen)
Van 17:00 tot 20:00 uur: € 32,50 p.p. (minimaal 20 volwassenen)
Vanaf 19:00 uur (maximaal 3 uur): € 22,50 p.p. (minimaal 40 volwassenen)

Alle feestjes zijn inclusief drankjes* en feestelijke versiering. Afhankelijk van het tijdsvak krijg je drie rondes met hapjes of een diner* (van 17:00 tot 20:00 uur). 

* Drankjes: Amstel-bier, huiswijnen, frisdranken, koffie en thee
* Een diner of eventueel een barbecue

Binnenkort een familiefeestje organiseren? 

Kosteluk verzorgt jouw familiefeestje graag tot in de puntjes. Kom ongedwongen genieten met je vrienden en familie, dan regelen wij de rest. Precies weten wat je kwijt bent voor jouw familiefeestje? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op

Vraag een offerte aan