De speeltuin is vernieuwd!

Om het voor alle kindjes zo aantrekkelijk en veilig mogelijk te maken wordt de speeltuin wat meer in leeftijden verdeeld.
Zo is er voor de wat oudere kinderen een grote voetbalkooi en is er een tafeltennistafel, een jeu de boulesbaan en een voetbaltafel.
De zwemvijver is inmiddels voorzien van een klein haventje en kunnen er tegen borg kajakjes worden geleend. Dit is het eerste uur geheel gratis. Ook is er een douche voorziening op de steiger waar je je na het zwemmen of kajakken kan afspoelen. 

Op het strandje staat een schommel en een groot klauter speel rek. Voor de ouders zijn er bedjes geplaatst waar je relaxed je kinderen in de gaten kan houden onder het genot van een borrelbox (op te halen bij de take away) 

Voor de kleintjes is er een grote zandbak gerealiseerd, vol met huisjes en speeltjes dat is afgeschermd en direct gelegen is aan het terras. Als ouder kun je dus heerlijk genieten van het zonnetje en je drankje terwijl je kind op zicht en geluidsafstand aan het spelen is.  

Tafeltennisbadjes voor de tafeltennistafel kunnen geleend worden aan de bar, evenals een jeu de boules set en een voetbal. 

Een groot gedeelte is reeds klaar maar afhankelijk van levertijden hopen wij dat alles zo snel mogelijk gerealiseerd is! Keep you informed! 

Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op