Als je uit eten gaat met kinderen, wil je zelf natuurlijk ook volop genieten

Familierestaurant Kosteluk gaat daarom net een stapje verder voor kinderen én volwassenen. Terwijl de kids zich vermaken in ons indoor speelparadijs (200 m²) of zich uitleven in de speeltuin, geniet jij van heerlijk eten met producten uit de streek. 

Heerlijk uit eten met kinderen in hét familierestaurant van Egmond

Als het op heerlijk eten en ongedwongen genieten aankomt, ben je bij familierestaurant Kosteluk op de juiste plek. Wij hebben namelijk alles in huis voor een onvergetelijke middag of avond. Laat je kinderen uitrazen in ons speelparadijs, dan heb jij volop tijd om bij te kletsen én te genieten van onze mooie gerechten. 

Indoor én outdoor speelparadijs voor kinderen

Met een indoor speelparadijs van 200 m², een buitenspeelplaats en verschillende games, zoals airhockey en catch the light, hoeven je kinderen zich niet te vervelen. Hangen jouw kids altijd maar met de iPad aan tafel? Bij Kosteluk is dat verleden tijd. 

 Kosteluk vermaak in ons indoor speelparadijs (200 m²)
 Verschillende games, zoals airhockey en catch the light
 Bordspellen, zoals backgammon, schaken, dammen en scrabble
 Een buitenspeelplaats met speeltuin, tafeltennis en een voetbaltafel
 Een zwemvijver inclusief kajakjes die klaar zijn voor gebruik

Heerlijk eten met producten uit de streek

Bij Kosteluk gaan we net een stapje verder voor jong en oud. Daarom hebben wij een wisselende kaart met de lekkerste producten uit de buurt. Denk aan hamburgers, kip en saté van Ackerman, geitenkaas van de Klompenhoeve en gebak van Sencha Lunchstore. Ook aan heerlijke wijn en speciaalbiertjes (van de tap) is er bij Kosteluk geen gebrek. 

 Een wisselende kaart met heerlijke streekproducten
 Volop genieten terwijl je kinderen zich uitleven
 Makkelijk parkeren en voldoende ruimte voor je kinderwagen
 Op een steenworp afstand van de duinen en leuke fietsroutes

Iedereen voelt zich thuis bij Kosteluk

Ons familierestaurant is namelijk niet alleen kindvriendelijk, maar ook de ideale gelegenheid om rustig bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Zijn je kinderen vrij en moet jij eigenlijk nog wat werk doen? Neem je laptop mee en laat je kinderen zich vermaken. Wij zorgen voor een biologisch kopje koffie en een lekker taartje. 

Ook voor feesten en andere gelegenheden kun je bij Kosteluk terecht. Of het nu om een verjaardag, babyshower, uitvaartborrel of zakelijke bijeenkomst gaat. Wij nemen alles voor je uit handen en zorgen voor een bijzondere dag. 

Binnenkort uit eten met kinderen bij Kosteluk? 

Wij zorgen voor een onvergetelijke middag of avond met fun en good food. Een plekje reserveren in ons familierestaurant? Bel 072 507 03 14 (op dezelfde dag) of vul het formulier op onze website in. Wij hopen je snel te zien in Egmond aan den Hoef. 

Reserveer direct