Sluit een uitvaart op intieme wijze af met een uitvaartborrel

Als een geliefde overlijdt, komt er veel op je af. Daarom ben je wellicht op zoek naar een toegankelijke locatie voor een afscheidsreceptie of uitvaartborrel. Bij Kosteluk zorgen wij ervoor dat deze moeilijke dag tot in de puntjes verzorgd is. 

Organiseer een volledig verzorgde uitvaartborrel bij Kosteluk

Wil je voor jouw geliefde of naaste een uitvaart met een persoonlijk tintje organiseren? Bij Kosteluk is geen uitvaartborrel of afscheidsdiner hetzelfde. Op basis van jouw wensen zorgen wij voor een bijzondere middag of avond, waarbij jij en je gezelschap van alle gemakken zijn voorzien. Of het nu om een hapje en een drankje of een verzorgd diner gaat.

 Eenvoudig bereikbaar en volop parkeermogelijkheid
 Ons restaurant is toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens
 Een sfeervolle en intieme setting voor jou en je naasten
 Heerlijke hapjes en drankjes met een persoonlijk tintje

Hoe ziet een uitvaartborrel of afscheidsdiner eruit? 

Wij ontvangen jou en je gasten op het afgesproken tijdstip. Ook buiten onze openingstijden zijn er mogelijkheden. De ruimte is op basis van jouw wensen ingericht en eventueel versierd. Gaat het om een uitvaartborrel? Dan serveren wij verschillende rondes met drankjes en smaakvolle hapjes, zoals een crostini met zalm, een klein soepje of gyoza.

Als het om een afscheidsdiner gaat, behoren zowel een driegangendiner als een barbecue tot de mogelijkheden. Heeft u persoonlijke wensen voor het menu? Laat het ons weten. Dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee. 

Wat kost een uitvaartborrel of diner bij Kosteluk?

Bij Kosteluk weet je altijd waar je aan toe bent. Hoewel het ook mogelijk is om een uitvaartborrel of afscheidsdiner op nacalculatie te organiseren, werken wij met vaste tarieven per persoon en dagdeel. 

Van 14:00 tot 17:00 uur: € 17,50 p.p. (minimaal 20 volwassenen)
Van 17:00 tot 20:00 uur: € 32,50 p.p. (minimaal 20 volwassenen)
Vanaf 19:00 uur (maximaal 3 uur): € 22,50 p.p. (minimaal 40 volwassenen)

Alle dagdelen zijn inclusief drankjes* en sfeervolle aankleding. 

* Drankjes: Amstel-bier, huiswijnen, frisdranken, koffie en thee
* Een diner of eventueel een barbecue

Een uitvaartborrel of afscheidsdiner organiseren?

Wij zorgen graag voor een bijzondere afsluiting van een moeilijke dag. Meer weten over de mogelijkheden van een uitvaartborrel of afscheidsreceptie bij Kosteluk? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op

Vraag een offerte aan